Jeg hedder Cecilie Göllnitz. Jeg er 30 år og har arbejdet med rigtigt mange forkskellige ting igennem årene, lige fra rengøring til stewardesse. Jeg har taget en HG2, men ellers har jeg ingen uddannelse.

Hvilken virksomhed driver du?

Jeg driver en online platform for lagersalg og andet udsalg, som hedder Lagersalg.com ApS.

Lagersalg.com er en samlet oversigt over, hvor i landet du kan finde et fysisk lagersalg, og hvor på nettet du finder de bedste tilbud.

Cecilie Gøllnitz

Og hvad laver du så?

Jeg er direktør i virksomheden, og er pt. den eneste ansatte. Jeg arbejder ca. 40 timer om ugen, hvor jeg skifter lidt imellem, at være på mit kontor i Herning og mit hjemmekontor.

Min dag starter altid med at jeg tjekker mails, og ser om der er nye lagersalg, der skal oprettes og det er der som regel altid. Lagersalget skal både oprettes på hjemmesiden og Facebook. Efterfølgende går jeg i gang med at research, hvor jeg leder efter nye lagersalg, som ikke kender til min service endnu. Når jeg har fundet et lagersalg, laver jeg efterfølgende opsøgende salg og annoncer. Derudover går meget af min tid med SEO, hvor jeg sørger for at alle mine lagersalg og online tilbudssider ligger øverst på deres søgning.

Hvorfor startede du Lagersalg.com?

Jeg startede Lagersalg.com som et hobbyprojekt for snart 5 år siden, da jeg synes der manglede en samlet oversigt over lagersalg i Danmark. Den gang fungere det sådan, at man fik flyers og invitationer, fra nogen som kendte nogen i virksomheden og det var alt for besværligt. Derfor tænkte jeg, at det må kunne laves smartere, så jeg lavede en hjemmeside og en Facebook side, vel og mærke at jeg ikke havde nogen erfaring med online markedsføring eller opbygning af hjemmeside. Derfor har jeg haft mange store udfordringer, men jeg har lært rigtig meget hen af vejen.

Da jeg startede hjemmesiden, tjente jeg ingen penge, da det bare var et hobbyprojekt, men jeg fandt dog hurtigt ud af, at jeg kunne tjene penge på affiliate marketing. Affiliate marketing fungere på den måde, at jeg tjener procenter af de ordre, som jeg giver til webshops, igennem links eller banner annoncering. Det startede i det små, hvor jeg den første måned måske tjente 20,- og så 100,- men siden er det bare steget. På et tidspunkt tjente jeg det samme på Affiliate marketing, som jeg gjorde ved mit daværende arbejde, men håndteringen af lagersalg.com begyndte at tage så mange af mine fritimer, at jeg stort set ingen timer havde tilbage og det var ikke holdbart.

Derfor valgte jeg at sige mit daværende job op, og køre mit hobbyprojekt på fuldtid. Det har været den bedste beslutning jeg nogensinde har taget og kan ikke forestille mig at være ansat hos en anden igen.

Hvad med familien, kan det fungere når man er selvstændig?

Min mand har altid støttet mig meget i min beslutning, og da han også er selvstændig, har han en anden forståelse for det, at drive virksomhed, end mange andre har. Der er ikke ret mange af min familie eller venner, der den dag i dag forstår, hvad det er jeg laver, eller hvordan jeg tjener penge, men det betyder ikke så meget. Jeg har altid gjort, hvad jeg selv synes var bedst og er stort set ligeglade med hvad andre synes.

Hvordan er det at være kvindelig iværksætter?

Det kan til tider godt være svært, især i en mandsdomineret verden, da jeg ikke altid bliver taget alvorlig, men jeg ved hvad jeg vil, og der er ikke nogen, som skal stå i vejen for mig.

Når jeg skal have nogen til, at lave opgaver for mig, så skal det være 100% i orden og som jeg vil have det. Der er flere, som har troet, at jeg intet viste om SEO, online markedsføring eller drift af website for den sags skyld, men der har de taget gruelig fejl. Jeg er perfektionist og går all in, når jeg har sat mig for at lære noget.

Har du tre gode råd til andre kvindelige iværksættere?

Hvis jeg skulle give 3 gode råd til andre kvindelige iværksættere, så skulle det være:

  • Spring ud i det.
  • Start ud med at være iværksætter ved siden af dit nuværende arbejde, for at se om det er noget, der kan blive en god forretning, inden du satser hele butikken.
  • Vær realistisk, det er hårdt arbejde at være iværksætter, man arbejder rigtigt meget, specielt i starten, du skal ikke gøre det, fordi du vil have mere tid til din familien, for det får du ikke, tværtimod.

Din værste nedtur?

Ved ikke om jeg vil beskrive det som en stor nedtur, men det problem jeg har støt panden imod muren med flest gange, var da jeg for over 2 år siden, synes min side var vokset fra det system det var i, og derfor trængte til en opdatering. I den forbindelse havde jeg en masse nye custom features, som jeg gerne ville have tilføjet og det blev dyrt, rettere sagt ca. 200.000,-. Penge som jeg på daværende tidspunkt ikke havde, derfor var jeg i flere banker for at skaffe et lån til den nye side, men det blev afvist alle steder, da jeg mødte bankmænd, som ikke forstod min online forretning. Jeg kæmpede med dette problem i over et år, inden jeg langt om længe fik bevilling til en kassekredit hos, min nuværende bank. Jeg kunne langt om længe komme i gang med udviklingen, men da udviklingen tog ca. 9 mdr. og skulle betales løbende, så endte det med at jeg faktisk ikke behøvede pengene alligevel, da min forretning har taget fart her i 2016.

Din største succes?

Den største succes, er de beskeder jeg får fra mine brugere og kunder, om hvor glade de er for min service. Det gør mig glad at jeg har kunne stable en service på benene, som folk er glade for at bruge, og som de anbefaler til deres venner.

En anden succes var da Go´morgen Danmark, lavede et link til min side, efter jeg havde været i luften et års tid, det gav virkelig mange nye nyhedsbrevs tilmeldinger. Derudover var det også en succes, da jeg for snart 2 år siden opkøbte min største konkurrent, hvor jeg fik 20.000 flere nyhedsbrevsmodtagere, plus alt trafikken fra siden, hvilket også har givet siden et ekstra skub.

Hvad ville du gøre anderledes?

Hvad ville jeg gøre anderledes… Jeg ville ikke have lyttet til min bank, som på daværende tidspunkt, synes jeg skulle have noget ekstra at lave, for at jeg kunne tjene penge nok. Derfor valgte jeg dengang at lave en webshop, som intet havde med Lagersalg.com at gøre. Det viste sig hurtigt at være en dårlig forretning og desværre tog den alt for meget af min tid, noget jeg gerne vil have været foruden. Efter jeg havde været fuldtid på Lagersalg.com i en måned, havde jeg fordoblet min indtjening, så jeg lukkede hurtigt webshoppen, da den bare var en klods om benet for mig.

Hvad er de vigtigste egenskaber som iværksætter?

Som iværksætter skal du have et højt drive, brænde for det du laver, og så skal du ikke altid lytte til hvad andre siger, tag dine egene beslutninger og gør hvad du synes er bedst.

Du skal ikke være bange for, at tage en udfordring op, som iværksætter skal man have mange hatte på, og det er umuligt at vide alt, du kan lære meget ved at spørg om hjælp, bruge google, læse blogindlæg og andre ekspert tips på nettet.

Lidt ekstra om Lagersalg.com, som de færreste ved:

I skal lige have lidt tal fra Lagersalg.com, så i kan forstå hvor stor et site lagersalg.com faktisk er, de fleste bliver overraskede, når de ser disse tal.

100.000
Månedlige besøgende
45.000
Modtager mit nyhedsbrev.
37.000
Følgere på facebook

Og alle tallene er stigende.

Find lagersalg.com på facebook her.