Del din iværksætterhistorie på

Over 25 iværksættere har allerede deltaget i et interview

Hvad er Rocket Startup?

Rocket Startup er stedet, hvor iværksættere uanset størrelse kan dele deres rejse og kommende iværksættere kan blive inspireret og lære af de mange eksempler.

Hvordan deler jeg min rejse?

Det er meget simpelt: 1) Klik på knappen ovenfor 2) Udfyld formularen 3) Afvent en e-mail med link til dit interview. Ret nemt!

Hvorfor skal du dele din rejse?

Rocket Startup bliver besøgt af mange iværksættere og personer, der ikke har taget springet endnu. Vores mest populære interviews er blevet læst over 3000 gange.

Du har muligheden for at påvirke og inspirere en person, der går med en iværksætter i maven. En person der mangler det sidste skub, inden personen tør tage springet og blive iværksætter.

En anden årsag er, at trafikken er gratis og markedsføringen måske skaffer din virksomhed det næste salg, medarbejder eller måske din nye forretningspartner. Derudover er det en unik mulighed for, at du kan dele dine erfaring og viden omkring iværksætteri og forretning med andre

Man kan ikke andet end at blive lidt høj af tanken om, at ens interview kan hjælpe andre iværksættere.

Kan jeg dele min rejse?

Ja, så længe du opfylder følgende krav:

  • Du skal have et gyldigt CVR
  • Du skal have en minimum omsætning på 100 kr. i måneden, der er ingen øvre grænse
  • Du er villig til at dele informationer om, hvordan du har skaffet funding
  • Du har en interesse i at dele dine erfaringer, succeser, fiaskoer og hårde episoder som iværksætter for at inspirere nye og allerede etablerede iværksættere. Hvis dit interview bære præg af en ren salgstale eller markedsførings pitch, vil din rejse ikke blive delt på Rocket Startup

Du kan have kæmpet dig hele vejen eller rejst penge. Du kan være 1 person, der driver en virksomhed med mange ansatte eller være et team på 5. Du kan være en super købmand, vild growth hacker eller super nørd. Du kan også have solgt din virksomhed, gået konkurs eller lukket den.